Wednesday, April 20, 2011

fuyoO! gila besa rambut!
Troy Aumua Polamalu (born Troy Aumua on April 19, 1981) is a U.S. professional American football strong safety for the Pittsburgh Steelers of the National Football League. He was drafted in the first round (sixteenth overall) of the 2003 NFL Draft by the Steelers. He played college football at the University of Southern California.
PITTSBURG, Amerika Syarikat - Seorang pemain bola sepak Amerika, Troy Polamalu berusia 29 tahun mendedahkan rahsia rambut uniknya yang memiliki nilai insurans sebanyak AS$1 juta (RM3.02 juta), lapor sebuah akhbar semalam. Menurutnya, dia mula menyimpan rambut unik itu semasa di zaman pembelajarannya di kolej dan ia kini menjadi sebahagian daripada identitinya.Polamalu berkata, semasa musim sukan bola sepak, dia syampu rambutnya selang sehari."Namun, semasa musim sukan itu berakhir, saya hanya membasuh rambut saya sekali seminggu tetapi saya menggunakan perapi rambut pada setiap hari," katanya.
Menurutnya, dia mempunyai rambut yang lebih panjang daripada isterinya."Isteri saya tidak terlalu gembira dengan rambut ini," katanya. – Agensi

Haha,nasib baek dia ada bini.aku ingatkan tak ada sapa nak dah :P
Agak2 kolej nak saman berapa if rambut macam neh? :D
Ni facebook and twitter mamat ni. Tengok sendiri la :P


http://www.facebook.com/troy43

http://twitter.com/#!/tpolamalu

No comments:

Post a Comment