Saturday, March 24, 2012

To be happy with a man, you must understand him a lot and love him a little

To be happy with a woman, you must love him a lot and not try to understand her at all
:')

azeri azaman

Sunday, March 18, 2012

March 17, 2012



Bukan baru 8 bulan..

6 bulan pun bukan..




Monday, March 12, 2012

Draft #1

I found this from his draft folder. Nak post, tapi tak post post. Takpe, meh saya tolong postkan :P


video
video
video
video

Peek A Boo

Assalamualaikum :)

Since tuan punya blog dah lupa nak kemaskan blog ni, biar saya je yang tolong buang habuk habuk dan segala sawang dalam blog ni :) 


Actually dari dulu lagi saya tak berapa suka karpet blog ni yang warna oren tu. Serabai semacam. Saya pun tak tahu kenapa tuan punya blog ni pilih karpet tu. Nampak sangat tak ada taste -_-




So, tadaaaa!


New karpet! Barulah refreshing sket bila tengok kan? ;) Ni tak, ala ala dinding kena conteng graffiti jaa -_-


For your information, tuan punya blog tak tau yang saya log into his account and post an entry. hihii Tu la, tak heran lagi kat blog awak! Kan dah ada orang lain yang update?! :P


But since saya yang create blog ni untuk dia, ofcourse la saya tahu semua password! hehehehe :P


So, jom lihat sampai bila dia sedar yang saya dah 'konon-konon-hack' blog ni! hahaha X)


If let say dia tak sedar sampai bila bila then it's okey. Then saya boleh tahu apa value blog ni pada dia :/








Till then, 
SSMI :)