Saturday, March 24, 2012

To be happy with a man, you must understand him a lot and love him a little

To be happy with a woman, you must love him a lot and not try to understand her at all
:')

azeri azaman

Sunday, March 18, 2012

March 17, 2012



Bukan baru 8 bulan..

6 bulan pun bukan..




Monday, March 12, 2012

Draft #1

I found this from his draft folder. Nak post, tapi tak post post. Takpe, meh saya tolong postkan :P


video
video
video
video

Peek A Boo

Assalamualaikum :)

Since tuan punya blog dah lupa nak kemaskan blog ni, biar saya je yang tolong buang habuk habuk dan segala sawang dalam blog ni :) 


Actually dari dulu lagi saya tak berapa suka karpet blog ni yang warna oren tu. Serabai semacam. Saya pun tak tahu kenapa tuan punya blog ni pilih karpet tu. Nampak sangat tak ada taste -_-




So, tadaaaa!


New karpet! Barulah refreshing sket bila tengok kan? ;) Ni tak, ala ala dinding kena conteng graffiti jaa -_-


For your information, tuan punya blog tak tau yang saya log into his account and post an entry. hihii Tu la, tak heran lagi kat blog awak! Kan dah ada orang lain yang update?! :P


But since saya yang create blog ni untuk dia, ofcourse la saya tahu semua password! hehehehe :P


So, jom lihat sampai bila dia sedar yang saya dah 'konon-konon-hack' blog ni! hahaha X)


If let say dia tak sedar sampai bila bila then it's okey. Then saya boleh tahu apa value blog ni pada dia :/








Till then, 
SSMI :)

Monday, October 31, 2011

Blake Shelton - God Gave Me You (Official Video)





I’ve been a walking heartache
I’ve made a mess of me
The person that I’ve been lately
Ain’t who I wanna be

But you stay here right beside me
Watch as the storm goes through
And I need you

God gave me you for the ups and downs
God gave me you for the days of doubt
For when I think I’ve lost my way
There are no words here left to say, it’s true
God gave me you

There’s more here than what were seeing
A divine conspiracy
That you, an angel lovely
Could somehow fall for me
You’ll always be love’s great martyr
Ill be the flattered fool
And I need you

God gave me you for the ups and downs
God gave me you for the days of doubt
For when I think I’ve lost my way
There are no words here left to say, it’s true
God gave me you


On my own I’m only
Half of what I could be
I can’t do without you
We are stitched together
And what love has tethered
I pray we never undo


God gave me you for the ups and downs
God gave me you for the days of doubt
God gave me you for the ups and downs
God gave me you for the days of doubt
For when I think I’ve lost my way
There are no words here left to say, it’s true
God gave me you, gave me you
Gave me you

this one for you dear :)

azeri azaman



Sunday, October 23, 2011

Saya sudah.anda bila lagi?

mesti buang


Sedar tak sedar. kita selalu bawak lambang yahudi ni g mana2. satu kemestian kepada kita untuk delete gambar ni.instruction :
 C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10,
cari gambar bernombor J0285926
Anda akan jumpe gambar Lambang/bendera zionis Israel dan lilin lambang agama Judais lengkap (persis dengan warna aslinya) (sarana ibadah mereka).
HAPUSKAN ! Gambar tersebut ada disemua PC di seluruh dunia.


source: facebook (thanks to sape2 yang share benda neh)